Blog

Sve što treba da znate o Džinu

Jedno od najpopularnijih pića današnjice iza sebe krije brojne zanimljivosti. Reci cu Vam neke  zabavne činjenice o ginu koje možda niste znali....

Sve što treba da znate o Viskiju

Viski je jedno od najpopularnijihpićadanašnjice. Samariječpotičeodkeltskeriječi „usque“, koje u prevoduznačivoda, a njegovodrevnoimeglasilo je „usquebeatha“ što znači voda života.

Ugostiteljska oprema

Kompanije u ugostiteljskoj industriji distribuiraju, prodaju i popravljaju ugostiteljsku opremu koja se koristi u restoranima, kafićima, hotelima i sl. Ovi proizvodi uključuju opremu za kuvanje, pranje posuđa, servise za hranu i još mnogo toga.

Ventilacija i klimatizacija restorana

Ventilacija restorana neposredno je povezano sa ventilacijom kuhinje. Problem koji je potrebno riješiti jeste kako spriječiti da se miris po pripremi hrane iz kuhinje ne šire u prostor u kojem ljudi jedu tu hranu.

Oslikavanje zidova

Oslikavanje zidova je trend u uređenju enterijera širom svijeta već godinama a sada je dostupno i Vama. Zamjenite svoje jednobojne zidove, printove, naljepnice ili tapete trajnom i unikatnom tehnikom oslikavanja zidova kvalitetnim bojama

Vaznost namjestaja

U današnje vrijeme, kada se potrebe savremenog čovjeka neprestano mijenjaju, a standardi uređenja i opremanja postaju sve viši, uređenje i opremanje dobijaju sve veći značaj, bilo da se radi o radnim, stambenim ili prostorima u kojima se svakodnevno krećemo.